Actualitate

Dragoş Ujeniuc: "Pe Lucian Iliescu îl mănâncă pielea!"

Criticat la rândul său în conferinţe de presă sau emisiuni televizate de către liderul PNL Giurgiu, Lucian Iliescu, avocatul Dragoş Uujeniuc, membru al PSD Giurgiu, i-a întors, astăzi, în conferinţă de presă, şefului liberalilor, nu obrazul, ci… oglinda! Ujeniuc i-a transmis lui Iliescu faptul că atitudinea domniei sale faţă de colegii din alianţă şi nu numai îi poate aduce decăderea din punct de vedere politic.

Dragoş Ujeniuc îl întreabă pe Lucian Iliescu, prin intermediul presei locale, de ce nu a candidat pe colegiul de sud la funcţia de senator pe care o are acum, dacă liberalul vroia să convingă că ar fi pierdut alegerile pe nedrept. În acelaşi timp, pornind de la atacurile lansate de Iliescu în conferinţe de presă sau emisiuni tv, la adresa sa şi a altor personalităţi politice locale, Dragoş Ujeniuc a declarat: „Pe Lucian Iliescu îl mănâncă pielea! Persoana în cauză trebuie să vadă că, prin modul său de a discuta despre unul şi altul, îşi accelerează decăderea, inclusiv de la conducerea PNL Giurgiu”.

În acelaşi timp, social-democratul a menţionat că dacă Lucian Iliescu nu va înceta atacurile, şi domnia sa va face o întreagă conferinţă de presă doar pe această temă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!