La zi

Proiectul Apa Service privind reabilitarea şi extinderea reţelelor apă-canal a suferit amânări la Bolintin Vale, din cauza contestaţiilor de după licitaţie

Unul dintre cele mai importante proiecte derulate în judeţul Giurgiu, cel privind reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă – canal, în valoare de peste 71 de milioane de euro, vizează investiţii nu doar în  municipiu, ci şi în cele două oraşe. În ce stadiu este proiectul Apa Service la Bolintin Vale, ne-a spus recent primarul oraşului, Nicolae Sugurel.

Edilul social-democrat ne-a declarat aşadar că până acum, în cei trei ani de la debutul proiectului privind introducerea sau extinderea reţelelor de apă-canal în Giurgiu, Mihăileşti şi Bolintin, în oraşul din urmă s-a reuşit amenajarea staţiei de captare şi tratare a apei.

Investiţiile în cadrul proiectului Apa Service au suferit însă amânări, de-a lungul timpului, din cauza contestaţiilor făcute după licitaţiile de atribuire a lucrărilor, aşa cum se întâmplă, de altfel, în cazul marilor proiecte cu fonduri europene.

Nicolae Sugurel a specificat că, în prezent, există reţea de apă-canal în oraşul Bolintin, iar proiectul prevede extinderea acesteia la satele arondate, respectiv Crivina şi Malu Spart, fiind pregătită în acest sens documentaţia tehnico-economică.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!