Politic

Parlamentarii PSD sprijină proiectele privind dezvoltarea Portului, organizarea unei Burse de Mărfuri, dar şi modernizarea Spitalului Judeţean

Dezvoltarea portului, organizarea la Giurgiu a unei Burse de Mărfuri şi, nu în ultimul rând, continuarea modernizării Spitalului Judeţean. Acestea sunt principalele planuri sprijinite de parlamentarii PSD de Giurgiu, despre ele, vorbind recent, la o întâlnire cu presa locală, senatorul Niculae Bădălău.

Preşedintele PSD Giurgiu a explicat că, în ceea ce priveşte dezvoltarea portului de mărfuri, acest lucru va fi posibil printr-un proiect ce va aduce la APDF Giurgiu circa 100 de milioane de euro, iar legat de bursa de mărfuri, Niculae Bădălău a explicat.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu rămâne în atenţia demnitarilor giurgiuveni. Ei vor încerca, spune Bădălău, să convingă autorităţile naţionale în domeniu să mărească numărul de paturi, astfel încât, sumele venite de la CAS să fie mai mari. În plus, se doreşte continuarea modernizării unităţii medicale, începute de Consiliul Judeţean în mandatul trecut.

În acelaşi timp, parlamentarii PSD de Giurgiu spun că sunt preocupaţi şi de proiectele de infrastructură câştigate de primării din mediul rural. Vorbim aici despre 14 asemenea proiecte privind introducerea reţelelor de apă şi canalizare, sau modernizare de drumuri.

Niculae Bădălău a specificat faptul că cei aflaţi acum la Putere nu vor face greşeala celor de la PDL, astfel că nu vor fi închise şantiere doar pentru că un edil are altă culoare politică decât are USL, însă, vor fi oprite proiecte absurde. Un exemplu ar fi cel cu amenajarea unor terenuri de sport în pantă, sau bazine de înot în comune uitate de Dumnezeu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!