Actualitate

Dumitru Beianu candidează ca independent pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu

A reuşit, cu ajutorul prietenilor şi al susţinătorilor, să strângă aproape 10.000 de semnături, dublul celor necesare, pentru a intra în cursa electorală ca şi independent. Este un prim succes al lui Dumitru Beianu, care şi-a depus marţi, 1 mai, candidatura pentru aceeaşi funcţie.

 După ce conducerea PNL Giurgiu l-a înştiinţat că îl abandonează în ceea ce priveşte susţinerea candidaturii pentru un nou mandat, Dumitru Beianu,  preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu până cu o lună înainte de alegerile locale, a decis să rămână în cursa pentru aceeaşi funcţie ca independent. Pentru aceasta, Beianu avea nevoie de 4.600 de semnături de susţinere de la giurgiuvenii din întreg judeţul. Ca dovadă a aprecierii de care se bucură Beianu, în mai puţin de 24 de ore, el a reuşit să strângă dublu.

„Am apelat la o serie de prieteni, oameni de bine cum sunt mulţi în acest oraş şi în acest judeţ, care aseară (luni, 30 aprilie, n.r.) şi astăzi (marţi, 1 mai, n.r.) toată ziua m-au ajutat să strâng 9.200 de semnături şi, în aceste condiţii, am reuşit să depun la BEJ toate documentele”, a declarat marţi seara, Dumitru Beianu.

Aşa că acesta şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean candidatura ca independent pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu.

„Am făcut un prim pas important în competiţia permanentă de a demonstra că binele triumfă. Mulţumesc tuturor pentru nepreţuitul ajutor pe care mi l-au oferit!”, a mai spus Beianu.

După verificarea dosarului, Biroul Electoral Judeţean a dat undă verde candidaturii lui Dumitru Beianu, aceasta fiind înregistrată ulterior şi la Tribunalul Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!