Actualitate Comunicate Eveniment La zi Pixu' corect Politic

Dumitru Beianu: “Grijuliilor” preocupați de viitorul meu le atașez poza de mai jos, care releva ca, in curând, cu jurământ depus “live” sau “on line” voi și vom începe sa transpunem in realitate o sumedenie de gânduri bune, proiecte și speranțe!

„De astăzi, ca sa răspund unor întrebări justificate, sunt in autoizolare pana luni, când voi face testul pentru Covid 19 și, mai apoi, cum va hotărî DSP. Deși nu am fost contact direct al colegilor deputați, cărora le transmit sănătate maxima, am ales aceasta măsura pentru prudenta pe care am tot promovat-o in aceasta perioada nefasta. “Grijuliilor” preocupați de viitorul meu le atașez poza de mai jos, care releva ca, in curând, cu jurământ depus “live” sau “on line” voi și vom începe sa transpunem in realitate o sumedenie de gânduri bune, proiecte și speranțe. Sa-i spuneti, va rog, lui Adrian Anghelescu, sa se grăbească!” a scris pe pagina de socializare Dumitru Beianu, presedintele CJ Giurgiu.

http://portal.just.ro/122/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=12200000000052065&id_inst=122&fbclid=IwAR3MEpWR3DJBzgUTXnbN-3BsE9JVGJ4MFScFhRv382k3IfTbwVpa

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!