Actualitate La zi Politic

Dumitru Beianu: „Nu mă întorc la Consiliul județean să plătesc polițe! Să dau afară pe cineva.”

„Nu mă întorc la Consiliul județean să plătesc polițe! Să dau afară pe cineva. Se vehiculează tot felul de zvonuri, se lansează și procente, chiar. Nu am intenția nici la Consiliul județean și nici la celelalte instituții subordonate. Nu mi-am propus așa ceva: nici să platesc polițe și nici să dau afara oamenii din serviciu, cu atât mai mult de la Spitalul județean unde situația este mai mult decât delicată si este nevoie de fiecare om.
Ma întorc pentru a continua ceea ce am început în mandatul trecut si mai poate fi continuat. Avem multe proiecte, dar avem și aceasta conjunctură favorabilă: un guvern liberal sută la sută, acum și după alegerile parlamentare; posibilitatea accesării fondurilor europene; sustinerea singurului europarlamentar din județul Giurgiu, liberalul Dan Motreanu, sper eu, cu cât mai mulți parlamentari după alegerile din decembrie, să reușim să aducem foarte multe investiții în județ, astfel încât să îmbunătățim vizibil conditiile de trai, așa cu s-a promis de prea multe ori si din păcate nu s-a realizat decat secvențial, să aducem un plus de prosperitate așteptat de giurgiuveni.”

Declaratia a fost facuta in cadrul unei emisiuni TV , din dorinta clara de a dezminți zvonurile lansate in spatiul public potrivit cărora odată ajuns la CJ “va plăti polițe mai vechi” sau că va da afara angajații.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!