Actualitate Comunicate La zi Politic Social

Dumitru Beianu, președintele ales al CJ Giurgiu, preocupat de situația cu care se confruntă Spitalul Județean de Urgență

Realitatea e una deloc ușoară la Spitalul județean. La Giurgiu nu mai sunt paturi la ATI, iar numărul cazurilor este în creștere. Fosta conducere administrativă, se pare, a fost mai peocupată în ultimele luni de campania electorală și de a căuta vinovați, în loc să găsească soluții la probleme sau să ceară ajutorul.

În cadrul emisiunii “Audiența”, moderată de Florina Drăgulin, președintele ales al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, a vorbit și despre importanța respectării tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus, despre campaniile agresive de dezinformare, despre lipsa paturilor la ATI și despre soluții imediate.

“M-a sunat doamna Rață, managerul Spitalului județean să îmi spună că nu mai sunt locuri la ATI, iar situația este gravă și m-a rugat să găsim o soluție. Având în vedere evoluția pandemiei, ne gandim deja la accesarea unor aplicații care să ne permită amenajarea unor spatii suplimentare în curtea spitalului, din containere modulare, unde să se poată asigura asistența de specialitate.”

Dumitru Beianu a dezmințit și zvonurile potrivit cărora odată ajuns la CJ “va plăti polițe mai vechi” sau că va da afara angajații. “Nici pe departe nu mi-am propus așa ceva. Nici să platesc polițe și nici să dau afara oamenii din serviciu, cu atât mai mult de la Spitalul județean unde situația este mai mult decât delicată”, spunea presedintele ales al CJ Giurgiu.

Cu alte cuvinte, avem de-a face cu dezinformări ale perdanților alegerilor locale. Dumitru Beianu va fi un partener al conducerii spitalului și al salariaților întrucât apreciază că fiecare om este important la locul lui de muncă, iar sănătatea este un domeniu sensibil care ne privește deopotrivă pe toți. Nu întâmplător, pentru Dumitru Beianu, una dintre prioritati fost și rămâne SĂNĂTATEA.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!