Actualitate

Dumitru Beianu, vicepreşedinte PNL Giurgiu: "Opinia mea este cât se poate de clară: Zona liberă trebuie să rămână la municipiu

beianu buuunDinainte de a se supune votului în Consiliul judeţean trecerea Zonei Libere Giurgiu de la administraţia municipală la cea judeţeană, au existat siteuri care spunea cu  „Beianu i-a făcut cadou Zona Liberă lui Lucian Iliescu, primarul municipiului Giurgiu”.

Analizând evoluţia Zonei libere Giurgiu vom observa că, de fapt, Dumitru Beianu în 2008, imediat după ce a preluat mandatul de preşedinte al Consiliului judeţean nu a făcut altceva decât să îndrepte o nedreptate făcută de Guvernarea PSD în anul 2003 când  a luat-o de la municipiu şi a dat-o Consiliului judeţean, condus de un social-democrat.

„A existat la acel moment 2008 o solicitare din partea administraţiei municipale pentru a  prelua Zona liberă la municipiu. Am considerat că aşa este corect şi prin urmare am făcut ceea ce trebuia. Personal, cred că aşa trebuie să şi rămână lucrurile. Şi atunci, dar şi acum cred că Zona liberă trebuie să rămână în administrarea municipalităţi, indiferent de cine este primar”, a declarart Dumitru Beianu, fost preşedinte al Consiliului judeţean şi vicepreşedinte PNL Giurgiu.

Dumitru Beianu s-a declarat nemulţumit de faptul că şi acum se-ncearcă discreditarea sa. Şi-ar fi dorit ca presa giurgiuveană să prezinte obiectiv situaţia din PSD Giurgiu generată de hotărârea Consiliului judeţean de a prelua în administrare Zona liberă şi să nu mai încerce să găsească vinovaţii la alţii.

„Consider că Partidul Naţional Liberal are drumul său. Am observat că atunci când ceva nu merge bine în PSD, vinovaţi sunt cei din PNL şi, mai ales, Dumitru Beianu. Există anumite persoane, cu interese personale, care nici ele nu ştiu în ce ape se scaldă, cărora nu le convine faptul că în PNL Giurgiu este linişte şi inventează tot felul de scenarii. Îmi doresc să înceteze şi să nu mai asocieze numele meu cu fel de fel de scenarii.

Vis-a-vis de Zona liberă Giurgiu, opinia mea este una clară: Zona liberă  trebuie să rămână la municipiu, cel puţin până când un studiu efectuat de un consultant specializat va prezenta argumente incontestabile, legate de atragerea finanţărilor europene şi creşterea substanţială a locurilor de muncă nou create. Până atunci sunt doar vorbe, fără suport şi răzbunări faţă de un primar care a înţeles că profesionişti sunt la toate partidele, nu doar la PSD şi a ales să facă echipă în administraţie alături de oameni bine pregătiţi care împărtăşesc o altă opţiune politică. Este evident că, aceste dispute din PSD  nu fac bine giurgiuveanului”, a conchis Dumitru Beianu, vicepreşedinte PNL Giurgiu.

Mariana Mitroi

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!