Actualitate

Preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan: "Nu pot înţelege motivul atât de subţire şi cusut cu aţă albă invocat de Răzvan Cuc şi Marian Mina!"

Gigi-Ștefan-Preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, aflat în concediu a postat pe pagina de socializare un comentariu cu privire la atitudinea „lupilor tineri din PSD” faţă de un subiect important – preluarea la CJG a Zonei Libere Giurgiu.

Iată ce a declarat: „În urma cu un an am postat câteva imagini cu haitele de câini fără stăpân din Zona Liberă Giurgiu al cărei director general era atunci nimeni altul decât….unicul, atotştiutorul, astăzi a-toate funcţiile din oraş, ocupatorul, Răzvan Cuc. Astăzi, din înalta lui funcţie de administrator public al CJ ( dar şi din funcţiile de consilier personal pe fonduri europene al preşedintelui CJ, de reprezentant al celor trei ADI-uri, de preşedinte al grupului de lucru Giurgiu-Ruse pe agricultură şi, nu în ultimul rând de şef de campanie al alegerilor parlamentare din acest an al PSD Giurgiu), a reuşit să-i convingă până la lacrimi pe consilieri judeţeni ai PSD să voteze un proiect de hotărâre al CJ Giurgiu de preluare a Zonei Libere din subordinea CL în subordinea CJ pe motiv că haitele de câini din Zona Libera poartă în codiţele lor covrigi mai buni şi mai proaspeţi ( aşa cum spune vorba românească, la Giurgiu umblă câinii cu covrigi în coadă). Lăsând, totuşi, gluma la o parte, nu pot înţelege motivul atât de subţire şi cusut cu aţă albă invocat de Răzvan Cuc şi Marian Mina ( preşedintele CJ Giurgiu) de preluare a Zonei Libere Giurgiu din subordinea primăriei pe motiv că trebuie transformată în zona industrială şi că primăria nu are fondurile necesare şi nu poate administra o zonă industrială. Vă invit domnilor să studiaţi cine este administratorul zonelor industriale din Arad, de exemplu, este primăria şi functionează foarte bine. În Braşov, administratorul zonelor industriale este tot primăria si funcţionază la fel de bine, ca să nu mai vorbesc de municipiul Cluj.
Se pare că la CJ Giurgiu s-au rezolvat toate problemele cu asfaltările, spitalele, şcolile şi nu mai aveau ce face drept pentru care ” marii se vorbiră” şi se sfătuiră că nu ar fi rău ca ” naşul” să administreze şi cele 270 Ha din zona liberă.
Vă dau un sfat vouă, asa zişii ” lupi tineri” din PSD Giurgiu, aveţi mare grijă la colţii ” câinilor cu covrigii în coadă” din zona liberă.
Acum este limpede cred pentru toţi giurgiuvenii ca, de fapt nu sunteţi nicidecum lupi aşa cum va autointitulaţi, sunteţi nişte căţeluşi amărâţi care-i mancaţi „naşului” din palmă şi tare-mi este teama ca sunteţi puşi să faceţi prostii, iar când se vor interesa anumite instituţii de ceea ce faceţi, veţi fi singurii răspunzători, iar ” naşul vostru” va spune că nici usturoi nu a mâncat şi nici gura nu-i miroase.

M.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!