Actualitate

Deputatul Marin Anton (PNL) despre PSD Giurgiu: "Un partid mincinos!"

conferinta-pnl2-280x280Luna august este una de foc pentru politica giurgiuveană, cu subiecte fierbinţi şi declaraţii „la cald”, am spune noi, fără să greşim. Zona liberă Giurgiu a fost subiectul care a generat declaraţii din partea reprezentanţilor partidelor politice de pe eşichierul politic giurgiuvean.

Deputatul Marin Anton, PNL Giurgiu, a susţinut miercuri, 10 august, o conferinţă de presă şi a făcut o declaraţie politică legată de hotărârea Consiliului judeţean de a prelua Zona Liberă în administrare, zonă care din 2008 se află în administrarea Consiliului local. Marin Anton îi dă dreptate, în această situaţie,  primarului Nicolae Barbu, însă nu s-a sfiit să critice „cum s-a împărţit judeţul Giurgiu: municipiul e al tău… judeţul e al meu!”

De altfel, Marin Anton a criticat faptul că „Politica e cea care dictează la Consiliul judeţean astăzi. Nu ar fi nimic dacă totul s-ar face la vedere. În fond, în Consiliul judeţean oamenii sunt trimişi politic. E trist, totuşi, cum s-a împărţit judeţul: municipiu şi judeţ! Acum se pare că „naşului” nu îi mai ajunge judeţul şi vrea şi altceva! Miza: cele peste 260 de hectare ale zonei. A pus ochii pe ele! Zona liberă se putea dezvolta şi dacă rămânea la municipiu! Asta e cert. (…)

Minciuna are întotdeauna picioare scurte! Personal, eram curios să văd cât va dura şarada cu „noi nu facem politică în Consiliul judeţean”. Am vrut să văd cât îi poate fraieri PSD pe giurgiuveni! Fix, două luni!”, a declarat, printre altele Marin Anton!

Vom reveni şi cu alte informaţii din conferinţa de presă a liberalului Marin Anton!

M.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!