Actualitate

După ani buni în care nu s-a făcut mai nimic pentru ei, tinerii au mari așteptări de la candidații PNL – Adrian Anghelescu și Dumitru Beianu

„Politici pentru tineri” a fost tema întâlnirii candidaților PNL Giurgiu – Adrian Anghelescu , candidat pentru funcția de primar municipiului Giurgiu și Dumitru Beianu – candudat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Giurgiu, desfășurată în cadrul evenimentului Cafeneaua electorală. A fost o dezbatere interesantă. Pe de o parte, candidații au aflat care sunt preocupările tinerilor și ce vor ei de la clasa politică, iar tinerii au avut oportunitatea de a afla despre proiectele pe care liberalii le propun pentru tineri, plecând de la realitatea crudă: în ultimii ani s-a făcut prea puțin pentru ei, acesta fiind și motivul pentru care numărul tinerilor care revin în Giurgiu dupa terminarea facultății este foarte mic.

Iulian Tănașcu , unul dintre tinerii participanți a declarat: „Astăzi am avut oportunitatea să il cunosc pe Adrian Anghelescu, candidatul PNL la Primăria Municipiului Giurgiu, un om foarte modern și smart, dar și pe Dumitru Beianu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, un om cu o viziune complexă.

Am discutat cu ei și cu gazdele Robert Costache si Adrian Chiran în legătură cu proiectele pe care urmează să le implementam. Dintre acestea amintim:
👉Hub-uri de antreprenoriat pentru Municipiul Giurgiu
👉Educația prin viitoarea platforma Learn4U
👉Atragerea tinerilor în municipiul Giurgiu
👉Dezvoltarea proiectelor de tineret
👉Reprezentanța tinerilor politici și apolitici.
👉Baze sportive pentru tineri „

#sepoatesilaGiurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!