Actualitate La zi Politic Sport

Toma Petcu: Vom investi masiv în dezvoltarea portului Giurgiu

PNL are o misiune istorică pe care o poate îndeplini în următorii patru ani de mandat: unirea regiunilor românești prin infrastructura rutieră și feroviară. Candidatul PNL Giurgiu la Camera Deputaților, Toma Petcu, susține că ”în programul PNL de guvernare, un obiectul strategic este realizarea de investiții în infrastructura de transport, mult așteptată.
Noi vom reuși să unim regiunile istorice ale României cu autostrăzi, drumuri expres și cale ferată de mare viteză prin închiderea coridoarelor pan-europene de transport”.
În viziunea cuprinsă în programul de guvernare al PNL, o atenție sporită va fi acordată modernizării infrastructurii porturilor maritime și fluviale. ”Din păcate, guvernările PSD au neglijat, cu totul potențialul extraordinar pe care ni-l oferă accesul la Dunăre și Marea Neagră. Astfel, porturile, mai ales de la Dunăre, au făcut lăsate în paragină, iar zonele limitrofe au intrat în faliment. De aceea noi vom investi în modernizarea infrastructurii porturilor martime și fluviale: Constanța, Galați, Giurgiu, Corabia, Calafat, Drobeta, Oltenița”, a mai spus Toma Petcu.
Acesta a precizat că portul Giurgiu va beneficia de investiții masive pentru dezvoltarea locală. De asemenea, domnul Petcu a precizat că PNL are în vedere dezvoltarea turismului pe Dunăre, o componentă esențială pentru modernizarea portuară , cu efecte locale benefice pentru Giurgiu.
În același timp, candidatul PNL Giurgiu a afirmat că ” vom dezvolta infrastructura locală la standarde europene. Vom aloca 8 miliarde de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în 750 de localități din țară. De asemenea, vom investi un milliard de euro pentru racordarea localităților la rețelele de gaze. 70% din drumurile județene și locale vor fi modernizate în 4 ani. Județul Giurgiu va primi investiții masive, pe aceste proiecte naționale”.

(Comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!