Politic

După o probă a premierului Ponta, s-ar dezmembra detectorul de minciuni

crinÎntrebat cum comentează afirmaţia premierului Victor Ponta conform căreia acesta ar fi fost de acord cu cedarea unor acţiuni de la Portul Constanţa la Municipalitate, liderul PNL Crin Antonescu a comentat, sâmbătă, 17 mai, în cadrul unei conferinţe de presă:
”Domnul Ponta spune atât de multe lucruri în ultima perioadă încât mi-e imposbil să mai replic elegant. Tot ce pot să spun este că dacă premierul ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, aparatul ăla s-ar dezmembra, i-ar sări acele. Avem un fapt, avem o realitate. Cunoaşteţi decizia PNL-ului ca Portul să nu fie cedat. Povesteşte acum domnul Ponta că eu eram de acord. Eu eram de acord? Şi ce s-a întâmplat, nu a vrut Ramona Mănescu? Am avut discuţii împreună cu dumneaei cu tandemul Ponta-Dragnea destul de intense pe acest subiect…
Indiferent ce ne amintim noi, că minte sau nu minte Victor Ponta, decizia stă în mâna premierului şi trebuie să şi-o asume, fie că e albă, sau neagră. Ce rost are să-l fac eu mincinos pe premier, când îl face realitatea?”
Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat în aceeaşi conferinţă de presă că decizia de a oferi acel pachet de acţiuni de la Portul Constanţa către Municipalitate nu poate fi făcută printr-o HG, ci printr-o lege, dar chiar dacă acest lucru s-ar realiza, Consiliul Local Constanţa nu ar avea forţa economică de a susţine investiţiile care trebuie făcute în Port.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!