Sport

Echipa de baschet masculin CSS Giurgiu s-a înscris în Liga I

basCSS Giurgiu a fost înscrisă în Liga I de baschet masculin şi are şansa de a evolua al treilea an consecutiv în primul eşalon. Cu toate că prezenţa între cele 16 formaţii ale campionatului indică drept sigur faptul că la Giurgiu se va juca în continuare baschet la nivel înalt, lucrurile nu stau tocmai aşa.

În acest moment formaţia giurgiuveană nu are sub contract niciun jucător, acestea expirând în luna mai, la finele sezonului 2012/2013. De asemenea, a expirat şi înţelegerea cu antrenorul Chris Terrell.

Mai mult, Petty Perry şi Cătălin Vlaicu şi-au găsit angajamente cu alte formaţii. Dacă Perry s-a înţeles cu BK Minsk din Belarus, Vlaicu a ales să continue în România, la Energia Rovinari.

Giurgiuvenii caută în acest moment cu disperare finanţare, surse din cadrul clubului afirmând că sunt discuţii cu doi sponsori.

Conform tragerii la sorţi a noului sezon, primele două etape CSS Giurgiu va evolua pe teren propriu cu BCM Piteşti pe 28 septembrie şi Concordia Chiajna pe 5 octombrie. Primele jocuri din noul sezon pentru CSS Giurgiu ar urma să fie cele din primul tur al Cupei României, programat pe 21 şi 25 septembrie. Adversara echipei de la malul Dunării urmând să fie BCM Piteşti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!