Actualitate Economic La zi

Ei sfidează criza: Cei mai de succes afacerişti giurgiuveni, premiaţi

DSC06459Nu s-au lăsat îngenuncheaţi de criza economică, iar prin dibăcia şi eforturile lor au reuşit să rămână în top. În Topul Firmelor Giurgiuvene. Aceasta este şi denumirea celui mai important eveniment economic derulat la nivelul judeţului nostru, iată, de 20 de ani.
Ceremonia în cadrul„Topulului Firmelor Giurgiuvene”, ediţia jubiliară, a fost găzduită joi, 31 octombrie, de Restaurantul Perla, la eveniment participând, bineînţeles, afacerişti locali, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, cât şi parlamentari de Giurgiu.
Organizatorul, respectiv Camera de de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu, prin preşedintele Alexandru Epîngeac, a decis înfiinţarea unor secţiuni speciale de premiere.
Aşadar, au fost acordate: o diplomă jubiliară pentru cei care au rămas în top în ultimii 20 de ani, o diplomă pentru anul 2012, diplome de excelenţă pentru 3 ani consecutiv pe primele 3 locuri, diplomă de onoare pentru 5 ani consecutiv pe primele 3 locuri, dar şi o diplomă Top 200, în funcţie de cifra de afaceri.DSC06560
Atât de Alexandru Epîngeac, cât şi de prefectul Lavinia Crişu şi de primarul Nicolae Barbu, afaceriştii giurgiuveni au fost felicitaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în domeniile lor de activitate în aceste vremuri de restrişte.
De menţionat este că acest clasament al celor mai bune firme giurgiuvene a fost realizat prin intermediul unui program computerizat.
După discursuri, celor mai buni dintre cei mai buni afacerişti giurgiuveni le-au fost înmânate diplomele, printre categoriile premiate numărându-se industrie, agricultură, construcţii, servicii, comerţ şi turism.
 
Cătălina Sfetcu
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!