Actualitate

Electrocardiograme gratuite pentru giurgiuveni, timp de o luna, la Ritmico

  • Electrocardiograme gratuite pentru giurgiuveni, timp de o luna, la Ritmico pe soseaua Bucuresti, in apropiere de AJOFM
  • Trebuie sa ai cartea de identitate la tine, aratand astfel ca esti din judetul Giurgiu

Recunoscuți pentru profesionalismul și expertiza de care au dat dovada de-a lungul anilor in cardiologie, specialistii Montza și Ares le stau la dispozitie, incepand de astazi, si giurgiuvenilor. Evenimentul de lansare a avut loc in prezenta echipei de conducere si a echipei medicale si cu participarea primarului Nicolae Barbu, a viceprimarului Ion Dragomir si a presei locale.
Clinica Ritmico Giurgiu este prima dintr-o retea de clinici pe care Montza-Ares intentioneaza sa le deschida in peste 30 de orase din tara.
Cu o dotare de exceptie si o echipa de medici deosebiti, clinica va functiona de luni pana vineri, de la 8,00-20,00, la sediul din sos.Bucuresti, langa Casa Cartii, programarile pentru consultatii si investigatii urmand sa fie facute la call-centerul 021 9966.
Promotia de lansare, EKG gratuit, este valabila timp de o lună, respectiv 20 martie-20 aprilie, in baza programarii si a cartii de identitate.
În cadrul clinicii Ritmico vor fi disponibile cele mai uzuale investigatii pentru depistarea afectiunilor cardiace (ecografie cardiaca, ecografie transesofagiana, ecografie doppler vasculara si arteriala, ecografie doppler carotidiana, EKG, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA si test de efort).
Clinica nu are contract cu CAS si nici nu intentioneaza, dar promite tarife acceptabile pentru pacienti in schimbul unor servicii medicale de exceptie.
Bucuros de o asemenea investitie care s-a concretizat rapid la Giurgiu si care ofera locuitorilor servicii medicale, primarul Nicolae Barbu le-a urat bun venit celor de la Montza -Ares.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!