Actualitate

Conferinta de presa la Primaria Giurgiu- teme de interes pentru giurgiuveni

PRIMARUL NICOLAE BARBU ȘI DEPUTATUL RĂZVAN CUC EXPLICĂ SITUAȚIA DRUMULUI DE LA INTRAREA ÎN VAMA GIURGIU
Starea deplorabilă a porțiunii de drum de la intrarea în Vama Giurgiu dă foarte multe bătăi de cap tuturor celor care tranzitează această zonă, problema fiind foarte cunoscută și la nivel național.
Reacțiile negative ale giurgiuvenilor și faptul că vina este tot timpul aruncată în curtea municipalității au constituit un subiect foarte important în conferința de presă a primarului Nicolae Barbu.
”De vreo două săptămâni există o mediatizare masivă chiar și la nivel național despre starea drumului către Vamă, iar tot răul este aruncat în curtea Primăriei. Am cam obosit să dau explicații despre această situație. Tot ceea ce vă pot spune este că acest teren a fost cedat vara trecută Ministerului Transporturilor și inclus în proiectul european -Șoseaua de legătură-Vama Giurgiu-DN 5”, a explicat primarul Nicolae Barbu.
În toamna anului trecut, pe vremea aceea Răzvan Cuc fiind ministru al Transporturilor , a anunțat câștigarea proiectului european ce include și această porțiune de 150m-200m de la intrarea în țară. Pentru a explica mai pe larg despre stadiul în care se află proiectul, Răzvan Cuc a participat la conferința de presă a primarului Nicolae Barbu:
”Drumul de legătură a fost preluat în luna august, iar în luna septembrie, proiectul era deja pe SEAP, lucru pe care l-am și anunțat la momentul respectiv. Săptămâna trecută am avut o discuție despre firmele care au depus doasarele pentru preluarea acestor lucrări iar cel târziu în luna mai procesul de selecție trebuie finalizat. Acest obiectiv necesită un anumit timp pentru reparație. După terminarea acestui episod de iarnă cei din cadrul companiei de drumuri, în mod firesc ar trebui să intervină pentru un minim de reparații”, a conchis deputatul Răzvan Cuc.
În cadrul conferinței, deputatul Răzvan Cuc a precizat și faptul că pentru lucrările de la Podul Grădiștea și Centura Giurgiu se lucrează la documentația pentru realizarea studiului de fezabilitate, termenul pentru această fază fiind luna iunie a acestui an.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!