Actualitate

Dumitru Beianu: „Am mulţumirea că fac parte dintr-o echipă de oameni profesionişti şi bine intenţionaţi, pe care-i recomand cu toată căldura giurgiuvenilor!”

„Nu ratez ocazia de a aduce în atenţie giurgiuvenilor faptul că în Programul PNL şi în proiectul de buget pe anul viitor figurează înfiinţarea unui Fond de dezvoltare urban-rural, Giurgiu fiind unul dintre judeţele cele mai sărace din ţară. Am toată convingerea că viitorul Guvern Cioloş va aloca sume mult mai mari pentru municipiu şi judeţ”, a declarat Dumitru Beianu, candidatul PNL la Senat.
Acesta s-a mai referit şi la faptul că, adversarii de la PSD au abordat în mod haotic finanţarea investiţiilor din judeţul Giurgiu,  de cele mai multe ori punând în talerele aceleiaşi balanţe avantajele electorale, cu alocarea de fonduri sau, pur şi simplu, asigurând finanţare pentru acele  categorii de investiţii care aduceau avantaje secundare pentru cei care semnau sau direcţionau sume de bani importante.
„Ca şi exemplu mă rezum la situaţia investiţiilor în apă şi sisteme de canalizare în judeţul Giurgiu. Pe de o parte, încă sunt blocate 105 milioane de euro, alocate din fonduri europene pentru asemenea investiţii în judeţul Giurgiu şi să dea Dumnezeu să găsim soluţii să obţinem aceşti bani pentru că e uşor să afirm că suntem la această oră între ultimele 5 judeţe care sunt în cursă pentru obţinerea ultimelor resurse din această categorie”, a precizat Beianu
Situaţia este delor mulţumitoare în judeţul Giurgiu, tot legat de apă canal, Există localităţi care nu au beneficiat de sistem de alimentare cu apă şi canalizare, dar au uliţele asfaltate! Că doar aşa a contat în bătălia electorală, altfel cum să câştige voturi PSD!
„Tot legat de apă canal am fost de mai multe ori în comunele judeţului, dau ca exemplu Singureni. Pentru că aşa a contat în bătălia electorală s-au asfaltat străzi, inclusiv uliţe secundare, din gard în gard pe româneşte, în condiţiile în care acea comună nu are nici sistem de alimentare cu apă, cu atât mai puţin canalizare.
Ori, mie, ca giurgiuveam, îmi e foarte greu să înţeleg date fiind numeroasele probleme generate de poluarea pânzei freatice, care este viziunea celor care la nivelul Ministerului dezvoltării, cu largul concurs al liderilor locali PSD, au ales întâi să asfalteze,  măcar pe o perioadă de garanţie a acestei investiii, să lase comunitatea să tragă apă din puţurile vechi, ajunse la prima pânză freatică, cu toate riscurile pentru sănătatea populaţiei.
Aşadar, între o dezvoltare haotică, întodeauna generată de interese electorale şi ceea ce propune PNL este o diferenţă foarte mare.
Am, la rîndu-mi, multumirea că fac parte dintr-o echipă de oameni profesionişti şi bine intenţionaţi, pe care-i recomand cu toată căldura giurgiuvenilor şi de la care şi eu, ca giurgiuvean, am aşteptări mari de la activitatea domniilor lor de parlamentari pentru urmtorii patru ani!”,  a conchis Dumitru Beianu.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!