Actualitate

Marian Măroiu: "Îmi doresc ca oamenii din judeţul Giurgiu să iasă la vot în număr mare, să voteze cu PNL !"

După o campanie electorală în care zi de zi s-a aflat în mijlocul oamenilor, Marian Măroiu, candidat PNL la Camera deputaţilor, a ţinut să facă unele remarci cu privire la principalii contracandidaţi, cei ai PSD care se ascund, parcă, de ochii lumii.
„Nu au curajul să iasă în faţă, încearcă să mintă populaţia, aşa cum au reuşit de ani de zile să amăgească sufletele oamenilor săraci, pentru că dacă luăm bazinele electorale ale PSD sunt cele cu sărăcie cruntă. Toată lumea s-a obişnuit cu mitul că PSD se gândeşte la oameni. Întrebarea mea este: de ce PSD guvernează acolo unde sunt oamenii cei mai săraci?
Au promis că vor face un milion de locuri de muncă, în special guvernarea Ponta! Nici măcar două sute de mii nu au reuşit. Ba, din contră, rata sărăciei a crescut în această perioadă!
Ne promitea că vor face autostrada Comarnic-Braşov, lucru care nu s-a întâmplat.
Îmi doresc ca oamenii din judeţul Giurgiu să iasă la vot în număr mare, să voteze cu PNL pentru că noi suntem singurii care am fost cu adevărat printre oameni, în această campanie electorală, fiindcă nouă ne pasă de viitor.
Ori avem o guvernare care ne va duce înainte, spre progres, spre valorile europene. Ori un partid care ne minte în campania electorală că măreşte pensiile şi salariile”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!