La zi

Ce i se pregăteşte primarului Barbu?!

Se pare că social-democraţii  giurgiuveni au de gând să îl debarce pe primarul Nicolae Barbu de la conducerea Organizaţiei municipale a PSD. Şi asta cât mai repede! Campania electorală şi alegerile pentru parlament au fost motivele pentru care nu s-a întâmplat până acum acest lucru.
Încă din vară era previzibil un asemenea deznodământ, după declaraţiile incendiare ale primarului Barbu, făcute după ce Consiliul judeţean condus de Mina a decis preluarea Zonei libere. Atunci, primarul Barbu a făcut o serie de declaraţii cu privire la liderul PSD, senatorul Niculae Bădălău şi la „lupii tineri” din PSD, declaraţii care au stârnit reacţii şi multe alte declaraţii.
Apoi, după desemnarea candidaţilor pentru parlament, listele realizându-se  fără consultarea Organizaţiei municipale, Nicolae Barbu a făcut iarăşi declaraţii incendiare, care au nemulţumit, din nou, vizate fiind, de această dată, cam aceleaşi personaje.
Cu toate că s-a alăturat candidaţilor, în ultimele săptămâni ale campaniei electorale, soarta primarului Barbu va fi tranşată de conducerea PSD. Cel puţin aşa se zvoneşte prin târg de ceva vreme, iar astăzi, se pare, mai mult ca oricând sunt şi mai multe voci care prevestesc asta.
Vor lua social-democraţii o decizie înaintea alegerilor sau după?

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!