Actualitate

Audieri maraton! Miniștrii propuși de PNL au făcut față cu brio abordărilor de tip fake-news promovate de PSD

Fără îndoială, PNL a reușit să fixeze un standard pozitiv în Parlament, cu ocazia audierii miniștrilor propuși. În ciuda faptului că au fost audieri maraton, întinse pe 2-3 ore, care sunt fără precedent de altfel, liberali propusi pentru functiile de ministri au demonstrat capacitatea de a face față oricăror atacuri nefondate, abordări de tip fake-news, promovate de PSD și celelalte formațiuni afiliate PSD. Spuneam ca au fost audieri maraton, in timp ce la toate guvernele social-democratilor audierile in comisiile de specialitate erau pure formalitati, unele dintre ele incheindu-se in doar cateva minute.

Insa de aceasta data, audierea miniștrilor PNL a fost și o bună ocazie pentru a se dovedi solidaritatea forțelor politice parlamentare non-PSD, disponibilitatea la colaborare, maturitatea, dar mai ales consecvența politică a PNL de a fi deschis la discuții, promovand un dialog constructiv cu ceilalți parteneri din Parlament.

Este mai mult decat evident faptul că liberalii nu și-au propus să obțină avize pozitive în comisiile parlamentare, intrucat obiectivul lor nu este să obțină validare din partea parlamentarilor PSD, ci sa provoace alegeri anticipate.

Prin seriozitatea dovedita in ultimele luni, fără doar și poate, PNL rămâne un partid matur, serios, curajos, de altfel singurul care și-a asumat guvernarea într-un mod responsabil, atunci când alte partide au făcut un pas în spate și s-au derobat de responsabilitate.

Deși s-au confruntat cu grave probleme in mai toate domeniile de activitate, cauzate de PSD în cei trei ani de guvernare, PNL este cel care a salvat România din impas, într-un moment dificil, și, cu siguranță, odată cu alegerile anticipate, țara noastră va intra într-o nouă fază de dezvoltare și de modernizare.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!