Actualitate

Campania PNL Giurgiu, aplecată spre oameni, spre nevoile lor!

Alături de Cosmin Marciu, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Giurgiu şi candidat pentru Camera deputaţilor, primvicepreşedintele Dumitru Beianu, la rându-i candidat pentru Senatul României, au făcut campanie electorală door to door la nivelul municipiului, mergând în tot oraşul. Astfel, liberalii au stat de vorbă cu oamenii, le-au ascultat păsurile, le-au aflat nevoile. Majoritatea problemelor se vor afla în atenţia liberalilor şi, fie că soluţionarea lor ţine de autorităţile locale sau de cele centrale, liberalii vor căuta soluţii pentru rezolvarea lor.
„În Giurgiu, lucrurile au rămas parcă la fel ca înainte de alegerile locale. Şi dacă la nivel naţional spun cu toată hotărârea că eu unul cred în Dacian Cioloş şi într-un guvern, în primul rând, sincer şi bine intenţionat. Aici, la nivel local suntem şi o să rămânem în Opoziţie în acest mandat, dar asta nu înseamnă că vom face rabat de la a pune în slujba comunităţii experienţa noastră la proiectele pe care le vom propune. Cum de s-a reuşit ca într-o recentă şedinţă de consiliu local să se păstreze cota maximă la impozitele pe clădirile nerezidenţiale pentru persoane juridice, dacă ne interesează şi în Giurgiu în primul rând crearea de noi locuri de muncă? Este o întrebare fără răspuns! Şi nu cred că vreun partid, care nu este sincer, ar fi trebuit să fie altfel decât înţelegător cu toate aceste detalii mai mari sau mai mici care pot concura la crearea unui număr de locuri de muncă suplimentar.
Am constatat existenţa a două teme majore la Giurgiu. Teme pe care le vom propune în şedinţele de Consiliu local şi judeţean în anul 2017.  Şi anume: la judeţ, dat fiind faptul că foarte mulţi bătrâni locuiesc singuri o să insistăm pe un proiect pe care îl am în minte de foarte mult timp şi îl consider foarte important, anume un proiect european prin care să se asigure la o sacră destul de mare asistenţă socială la domiciliu. Sunt fonduri europene disponibile pentru un asemenea proiect, pentru formare profesională a unor giurgiuveni care, ulterior, pot fi angajaţi. Există în Occident, de foarte mulţi ani, un asemenea sistem care va permite ca asistenţi sociali profesionişti să bată la uşile bătrânilor singuri pentru a-i ajuta şi pentru a le soluţiona problemele zilnice. Cred că va fi acceptat un asemenea demers,  nu-mi închipui că ar fi atâta reticenţă fiindcă e propus de PNL.
La fel şi în municipiu, unde cea mai mare problemă o reprezintă, pe lângă cele inventariate de noi, numărul locurilor de parcare. Suntem total împotriva asfaltării unor zone din intravilan, micşorând astfel confortul generaţiilor viitoare.
O să insistăm ca în bugetul anului viitor, la municipiu, să existe măcar un studiu privind identificarea unor locaţii pentru construirea unor parcări supraterane multietajate. Nu e nici pe departe o idee care mi-a venit mie peste noapte, este vorba despre o soluţie aplicată cu succes în alte oraşe”, a declarat Dumitru Beianu, candidat pentru Senat.
La rându-i, Cosmin Marciu a evideniat faptul că giurgiuvenii sunt deschişi dialogului. „I-am avut alături de noi şi pe consilierii municipali ai PNL care şi-au notat problemele oamenilor. Sunt multe probleme, însă am convingerea că liberalii le vor găsi rezolcarea. Suntem convinşi că pe 11 decembrie, oamenii vor ieşi la vot în număr mare. I-aş ruga pe oameni să înţeleagă importanţa votului, a participrii la vor şi, mai ales, cui dau votul!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!