Actualitate La zi

Emotionant: La 97 de ani a ajuns să-și vadă visul cu ochii – aragazul funcționează fără butelie! Bunica primarului din Adunatii Copaceni, mandra de realizarile nepotului

Un mesaj emotionant a postat azi pe pagina de socializare primarul comunei Adunatii Copaceni, Dan Rusu, mesaj pe care il redam si noi „Născută la 7 ani de la înfăptuirea Marii Uniri, contemporană cu cel de-al doilea război mondial și cu perioada comunismului, bunica mea a ajuns azi, la 97 de ani, să-și vadă visul cu ochii – aragazul funcționează fără butelie!
P.S. Din respect pentru cetățenii comunei, am refuzat să fiu printre primii racordați la rețeaua de alimentare cu gaze naturale”.

De altfel, din imaginea care insoteste textul e lesne de observat ca bunica – mamaia Didina, cum o numesc oamenii din localitate – e mandra de nepotul ei, care s-a dovedit a fi un bun gospodar pentru comuna lui. Intuim ca bunica acum e mandra de valorile pe care i le-a insuflat nepotului sau.

Cum azi a fost o zi speciala pentru bunica – ziua de nastere- ii uram si noi sa fie sanatoasa si sa se bucure de fiecare realizare a nepotului, fiindca vor urma, cu siguranta, si altele necesare comunitatii.

Felicitari ii spunem si noi primarului Dan Rusu pentru realizarile de pana acum si ii uram succes pe mai departe.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!