Actualitate Anunțuri

Distrigaz Sud Retele: Sistarea gazelor naturale din municipiul Giurgiu, in intervalul 25 – 26 august 2021

august 2021

Comunicat de presă
Proiectul “Drumul de legătură DN5 Km 60+500 – Șoseaua de Centură –

  • Podul Prieteniei, Km 61+400
     

În vederea facilitării execuției proiectului „Drumul de legătură DN5, Km 60+500 – Șoseaua de Centură – Podul Prieteniei, Km 61+400”, compania Distrigaz Sud Rețele este nevoită să devieze conducta de gaze naturale ce alimentează municipiul Giurgiu. Pentru realizarea acestei lucrări, în perioada 25 – 26 august 2021, este necesară sistarea gazului natural pentru un număr de cca. 16.500 de consumatori casnici și non-casnici aflați în acest oraș.
Reluarea furnizării gazului natural va începe din seara zilei de 25 august 2021 pentru consumatorii care desfăşoară activităţi de prestare servicii esențiale, cum ar fi spitale, creșe, grădinițe, case de pensionari, autorități, unii operatori economici etc. și va continua a doua zi dimineață cu ceilalți consumatori, cu finalizare până la ora 20:00.

Informarea tuturor consumatorilor afectați va fi realizată de către Distrigaz Sud Rețele prin afișarea anunțului la limita de proprietate a fiecărui consumator, cât și prin difuzarea acestui comunicat de presă, prin intermediul căruia avem rugămintea să ne ajutați în diseminarea acestei informații către locuitorii municipiului Giurgiu.
Întrucât Distrigaz Sud Rețele are în vedere siguranța cetățenilor, precum și impactul social și economic pe care această sistare a gazului îl va avea asupra cetățenilor și operatorilor economici din municipiul Giurgiu, vă asigurăm că tratăm cu o atenție deosebită și cu responsabilitate acest proiect.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere.
Vă mulțumim pentru distribuirea acestui mesaj legat de siguranța consumatorilor.

Biroul de Presă

Distrigaz Sud Rețele este lider în distribuția de gaze naturale în România, cu o expertiză de peste 45 de ani în acest domeniu, având 2 milioane de clienți, circa 20.000 km rețea și 2.600 de angajați. Distrigaz Sud Rețele deține licență de operare pentru distribuția de gaze naturale în 851 de localități, pe raza a 20 județe din sudul și centrul României: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Teleorman și Municipiul București.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Distrigaz Sud Retele: Sistarea gazelor naturale din municipiul Giurgiu, in intervalul 25 – 26 august 2021 – www.giurgiuonline.com 17 august 2021 at 8:28

[…] post Distrigaz Sud Retele: Sistarea gazelor naturale din municipiul Giurgiu, in intervalul 25 – 26 augu… appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!