Actualitate Anunțuri

Consiliul Judetean Giurgiu: PRECIZARI NECESARE

„În urma apariţiei pe reţelele de socializare a unor informaţii eronate cu privire la modernizarea Drumului Judeţean 601, facem următoarele precizări:

Deoarece ne confruntăm cu o situaţie nefavorabilă, nu doar pentru riverani, ci şi pentru Consiliul Judeţean Giurgiu, pe tronsonul de drum respectiv au fost montate, temporar, semne de circulație de avertizare, urmând a fi executate periodic toaletări şi plombări. Pentru realizarea investiţiei, având ca obiect “Modernizare DJ 601 Bolintin Vale – Malu Spart – DN61, km 13 + 685 – 14 + 184 şi 22 + 263 – 29 + 221, 7,450 km”, a fost organizată procedura de achiziţie – procedura simplificată. Însa, in urma evaluării ofertelor, procedura a fost anulată în baza prevederilor legale, întrucât nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.

Rezultatul procedurii a fost contestat de unul dintre ofertanţi la CNSC. Contestaţia formulată a fost respinsă ca nefondată de CNSC în decizia nr. 1140/CI/1093, împotriva acestei decizii fiind depusă, ulterior, plângere la Curtea de Apel. la randu-i, Curtea de Apel a respins plângerea ca nefondată, dar întârzierea înregistrată este de 6 luni.

În vederea reluării procedurii de atribuire a contractului, în prezent se lucrează la actualizarea şi revizuirea DALI (Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) aferentă obiectivului de investiţie, revizuire absolut necesară, cauzată de creșterea semnificativă a prețurilor la materiale.”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Consiliul Judetean Giurgiu: PRECIZARI NECESARE – www.giurgiuonline.com 19 august 2021 at 22:37

[…] post Consiliul Judetean Giurgiu: PRECIZARI NECESARE appeared first on Informatia de […]

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!