Actualitate

Astăzi elevi, din vară jandarmi!

Trei elevi din anul al II-lea de studiu la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din  Drăgășani și Fălticeni desfăşoară, până la jumătatea lunii aprilie a.c., ultimul stagiu de practică prevăzut în programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu. Din vară aceștia vor fi repartizați, în funcțiile de locurile disponibile, în unitățile Jandarmeriei Române.
Astfel, în perioada 13 martie – 14 aprilie a.c. aceștia vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, după ce la începutul anului au pus în practică toate cunoștințele acumulate în domeniul pazei și protecției instituționale.
În urma acestui stagiu, elevii trebuie să demonstreze că au asimilat munca pe care urmează să o efectueze după ce vor absolvi școlile militare de subofițeri. Activitatea pe care aceștia o vor desfășura va fi evaluată de tutori jandarmi cu experiență profesională, iar calificativele vor fi transmise instituțiilor de proveniență.
La absolvirea școlilor militare de subofițeri aceștia vor primi gradul de sergent major, ne informează purtătorul de cuvânt al IJJ Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!