Actualitate Anunțuri Eveniment La zi Social

Eveniment de inalta tinuta organizat de DAJ Giurgiu

Evenimentele dedicate produselor agroalimentare autohtone continuă. Totul pentru a încuraja cumpărătorii să aleagă produsele românești și cele locale!

După succesul înregistrat la Zilele agriculturii giurgiuvene, sâmbătă, 8 octombrie 2022, dis de dimineață, Direcția Agricolă Județeană Giurgiu a inaugurat evenimentul dedicat promovării produselor agroalimentare autohtone, organizat în curtea instituției.
Toți participanții au fost întâmpinați cu pâine și sare de doi copii ce purtau cu mândrie costume naționale.
Ca o gazdă bună, Petra Ochișor a deschis evenimentul de promovare a produselor agroalimentare românești.
Evoluția artistică a celor de la Millenium Art a făcut ca acțiunea să se bucure de prezența unui auditoriu numeros încă de la primele ore.
Produsele expuse-legume și fructe proaspete, dulcețuri, conserve, miere și produse apicole, produse de panificație, sucuri naturale și preparate din carne, produsele din lavanda și florile- au atras zecile de giurgiuveni interesați de produsele giurgiuvene.
Surpriza a venit din partea celor de la DAJ Giurgiu care au pregătit un ceaun cu sarmale. Nu au lipsit nici dulciurile.
Finalul actiunii a fost marcat de donarea unor produse de către participanți, produse care au ajuns la așezământul din Slobozia și la centrul de bătrâni de la Oncești. De altfel și în zilele următoare vor fi donații către alte centre din subordinea DGASPC Giurgiu.

„Având în vedere interesul incontestabil al giurgiuvenilor față de calitatea produselor agroalimentare, dar și față de accesibilitatea prețurilor acestor produse, Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu dorește permanentizarea acestor tipuri de evenimente, astfel încât cetățenii să aibă acces la produse naturale și sănătoase provenite direct de la producatorii autohtoni, a subliniat directorul executiv, Petra Ochișor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!