Actualitate Social

EXCLUSIV: Un autobuz, implicat într-un accident produs în spatele Consiliului Județean Giurgiu

SAMSUNGUn autobuz al Tracum SA, plin cu pasageri, a fost lovit în plin, marți seară, pe 21 ianuarie, de un Wolkswagen Touareg. Este vorba despre un autobuz care circulă pe ruta cu numărul 3, Policlinică- C-tin Brâncoveanu-Kaufland.
Șoferul Touareg-ului nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, într-o intersecție din spatele Consiliului Județean Giurgiu, și a intrat în partea dreapta-față a autobuzului, ne-au spus reprezentanții Poliției Rutiere Giurgiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar daunele materiale produse autobuzului nu sunt însemnate.
La momentul sosirii echipei noastre la fața locului, autoturismul Touareg și șoferul autobuzului lipseau. Se pare că șoferul autovehicului lovit ar fi plecat după cel din Touareg, spuneau martorii, care, la rândul său, ar fi părăsit locul accidentului. La câteva minute, însă, cei doi s-au întors împreună.
Potrivit agentului șef principal din cadrul Poliției Rutiere Giurgiu, Petrică Polifron, șoferul Touareg-ului riscă să rămână fără permis timp de 3 luni și trebuie să plătească o amendă de 510 lei. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Dragger, rezultatele fiind negative.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!