Actualitate

Fără evenimente deosebite în perioada Sărbătorilor Pascale

Peste 200 de jandarmi au fost la datorie în intervalul 14-17 aprilie a.c. cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Datorită mobilizării unui dispozitiv important de ordine publică în stradă și a gestionării prompte a fiecărui caz, echipajele Jandarmeriei nu s-au confruntat cu incidente.
În prima și a doua zi de Paști, jandarmii au intervenit pentru soluționarea unor situații sesizate de cetățeni în orașul Bolintin Vale și în municipiul Giurgiu.
Astfel pe timpul slujbei de Învire, după ce a ieșit din Biserica  “Adormirea Maicii Domnului” din Bolintin Vale, un bărbat a fost surprins cu un cuțit asupra sa. În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.
Luni, 17 aprilie a.c. jandarmii au intervenit pe strada 1 Decembrie 1918 pentru aplanarea unui conflict între doi adolescenți: o fată de 18 ani și un băiat de 22 de ani. În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe” și distrugere”.
În ambele situații cercetările vor fi continuate de Poliție.
Totodată, în intervalul 14-17 aprilie a.c., au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.300 lei (un avertisment scris și 11 amenzi) pentru fapte precum adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, provocarea de scandaluri și consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!