Actualitate

FĂRĂ PERMIS ȘI CU O ALCOOLEMIE PESTE LIMITA LEGALĂ

A CONDUS UN AUTOTURISM PE DRUMURILE PUBLICE FĂRĂ A POSEDA PERMIS ȘI CU ALCOOLEMIE PESTE LIMITA LEGALĂ
Un bărbat, de 45 ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, fără să posede permis de conducere, având alcoolemie peste limita legală
Miercuri, 7 februarie a.c., în jurul orei 01.15, polițiștii Biroului Rutier, au depistat un bărbat de 45 ani, din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și cu alcoolemie peste limita legală.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, indicând valoare de 1,11mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!