Politic

Florian Nicolae, primit cu braţele deschise la PNL

 popazuCei doi copreşedinţi ai organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, Liviu Popazu şi Nelu Simion, au decis să renunţe la funcţii în favoarea deputatului Florian Nicolae

„Domnul deputat Florian Nicolae a fost prezentat miercuri în cadrul şedinţei Biroului Politic Municipal, având ocazia să cunoască activul nostru, care l-a primit cu braţele deschise. Vă asigurăm că am luat în serios cooptarea noului membru al PNL şi că a găsit la PNL o echipă puternică, contrar afirmaţiilor unor competitori electorali. Domnia-sa a rămas încântat de activul nostru de partid. Interpretarea care trebuie dată acestei iniţiative este că PNL a marşat la un nou proiect politic pentru alegerile din 2016. Pentru ca domnul deputat să simtă sprijinul organizaţiei municipale, atât eu, cât şi celălalt copreşedinte, am hotărât să ne retragem din funcţii iar domnia-sa să fie numit unic preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Giurgiu. În acest mod demonstrăm că dăm o foarte mare importanță venirii domniei sale în rândurile noastre și că ne punem toate speranțele în candidatura lui Florian Nicolae la Primăria municipiului Giurgiu. Această decizie politică este bine privită de toţi membrii noștri, iar în acest fel domnul deputat va putea lucra direct cu preşedinţii secţiilor de cartier, cu cei ai secţiilor de vot şi cu activiştii de partid”, a declarat vineri, la conferinţa de presă a PNL Giurgiu, Liviu Popazu.

Propunerea va fi înaintată celor doi copreşedinţi ai PNL Giurgiu, Dumitru Beianu şi Gheorghe Ştefan, urmând a fi validată în prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean.

Liviu Popazu a mai spus că nimeni din PNL Giurgiu nu are dubii că Florian Nicolae va fi candidatul la funcţia de primar al municipiului, chiar dacă la baya desemnării se va afal o cercetare sociologică.

M.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!