Actualitate

Focar de infecţie la o aruncătură de băţ de şoseaua Sloboziei

Un teren viran din spatele Liceului de Chimie a fost transformat de oamenii din zonă într-o groapă de gunoi, care, pentru vecini, este un adevărat focar de infecţie. Deşi au încercat să cureţe locul cu forţele şi banii proprii, oamenii nu pot face faţă şi cer ajutorul Primăriei.

Undeva, la capătul străzi Camei există un teren viran. Un teren pe care unii din oamenii ce locuiesc în zona cu pricina s-au gândit să îl valorifice, aşa că l-au transformat în groapă de gunoi.. Vecinii care au ghinionul de a locui chiar lângă terenul cu pricina sunt, însă, disperaţi de focarul de infecţie în care sunt nevoiţi să îşi crească copiii şi spun că, deşi au făcut numeroase sesizări la Primărie, nimeni nu a făcut nimic.

Poate că ar fi fost, cât de cât de înţeles, ideea celor care aruncă aici gunoaie, dacă în zonă nu ar fi fost contracte cu societatea de salubrizare ori dacă aceasta nu şi-ar face treaba… Disperaţi, oamenii au încercat să cureţe singuri terenul cu pricina, dar tot degeaba.

Cei care ne-au prezentat această situaţie sunt conştienţi că vinovaţi sunt chiar vecinii lor şi cunosc şi nume. La fel cum ar trebui ca şi reprezentanţii administraţiei locale să cunoască această problemă, pentru care s-au făcut numeroase sesizări. Singurul rezultat concret? S-a pus o pancartă cu „interzis aruncarea gunoiului”, o pancartă care a dispărut imediat ce a fost pusă.

Locuitorii zonei cu pricina cred că, dacă ar există puţină bunăvoinţă şi implicare, s-ar găsi şi soluţii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!