Externe

Fotograful anului în Australia este… Mihai Florea

fotograf

Un inginer român de 47 de ani pe nume Mihai Florea, stabilit de 17 ani la Melbourne, a primit zilele acestea premiul ”Fotograful anului 2014 din Australia”.

Distincţia a fost acordată de către cea mai importantă publicaţie de specialitate de la Antipozi, revista ”Australian Photography + digital”.

Juriul a selectat câştigătorii în urma a peste 7500 de fotografii artistice realizate de fotografi semiprofesionişti şi amatori din întreaga Australie.

Florea a fost desemnat câştigătorul absolut al concursului, precum şi câştigătorul categoriei alb-negru. Acesta a primit o recompensă pecuniară în valoare de 5000 de dolari şi un aparat foto Olympus OM-D care costă în jur de 1500 de dolari.

Mihai Florea, stabilit în ţara cangurilor din 1998, este inginer constructor, este căsătorit şi are doi copii. De fotografie este pasionat încă din copilăprie, dar numai în ultimii doi ani şi jumătate i-a acordat atenţia cuvenită, (re)considerând-o mai mult decât un simplu hobby. În prezent lucrează în cadrul primăriei unei mici localităţi de lângă Melbourne.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!