Actualitate La zi Social

GALĂ ÎN GIURGIU: Premiaţi pentru succesul obţinut de Ziua Naţională a Curăţeniei

992771_1433834946829445_713371774_nÎntr-o atmosferă de sărbătoare, pentru că tot ne pregătim să îl primim în această noapte pe Moş Nicolae, cele două doamne, Mariana Mitroi şi Lăcrămioara Sitaru, care alcătuiesc echipa de la Giurgiu a mişcării „Let’s do it, România!”, au organizat o gală în care i-au premiat pe toţi cei implicaţi în acţiunile de la noi.
Acţiunea a fost găzduită de Cafeneaua Artiştilor din incinta Teatrului „Tudor Vianu” şi au fost premiaţi reprezentanţii tuturor instituţiilor giurgiuvene care au dat o mână de ajutor atât în campania de promovare a Zilei Naţionale a Curăţeniei, cât mai ales pe 28 septembrie, în ziua respectivă.
Astfel, au primit diplome de excelenţă sau de merit conducerile Prefecturii, Consiliului Judeţean, Primăriei, cele ale altor instituţii precum Inspectoratul Şcolar, Agenţia de Mediu, Garda de Mediu, dar şi cele de la Poliţie, ISU, Jandarmerie, Poliţie de Frontieră. Şi reprezentanţii partidelor politice au fost răsplătiţi pentru ajutor.
De asemenea, nu au fost uitaţi nici jurnaliştii care au sprijinit, prin promovare, acţiunea de succes. Au primit diplome reprezentanţii Valahia TV, Giurgiu TV, Muntenia TV, Kiss FM, Radio Giurgiu FM.ro, Cuvântul Liber, Camelia Bigan-corespondent Agerpress, Emil Talianu-corespondent România Actualităţi.1474754_1433834043496202_1457957285_n
Vom reveni cu detalii, dar şi cu poze de la evenimentul de joi, 5 decembrie, de altfel un moment ce a marcat Ziua Internaţională a Voluntariatului.unnamed

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!