Social

Germania caută poştaşi, Anglia – asistenţi medicali, Franţa – bucătari

POSTAS

Din ciclul infinit al serialului intitulat ”Joburi pentru români peste mări şi ţări”, vă prezentăm astăzi episodul + infinit, aferent lunilor iunie-august, anul curent.

Ei bine, angajatorii din Germania caută 40 de factori poştali, în zona Stuttgart, pentru curierat, predare de colete şi scrisori cu mijloace de transport adecvate – auto şi biciclete – şase zile pe săptămână. Ca şi cerinţe, sunt necesare carnetul de conducere categoria B, condiţie fizică bună, cunoştinţe de limba germană. Remuneraţia echivalează cu 2000 de euro lunar, asigurările sociale fiind incluse. Contractul se semnează pe şase luni, cu posibilitatea preluării ulterioare pe perioadă nedeterminată.

CV-urile, recomandările, eventual diplomele aferente pot fi trimise pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de.

În Marea Britanie sunt disponible 30 de posturi de asistent medical în trei azile pentru îngrijirea persoanelor în vârstă. Se cere experienţă de cel puţin un an, limba engleză la nivel mediu. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, angajatorul urmând să ofere un pachet salarial extrem de avantajos, de cel puţin 2500 euro lunar.

În Franţa, la Annecy, în zona Pirineilor Orientali, sunt vacante trei posturi de ajutor de bucătar. Candidaţii trebuie să aibă cel puţin un an de experienţă şi să vorbească limba franceză decent. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată, iar salariile sunt de 2400 de euro pe lună.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!