Actualitate

GEST DE SOLIDARITATE FĂCUT DE POLIȚIȘTII DIN CADRUL INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN GIURGIU

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu dau încă o dată dovadă de spirit civic și implicare prin donarea de sânge la Centrul Județean de Transfuzie Giurgiu.
De cele mai multe ori îi vedem în trafic, pentru a asigura ordinea și liniștea publică,  siguranța rutieră, menținerea încrederii și siguranței cetățeanului, însă ieri, au demonstrat că prețuiesc viața și că fac tot posibilul să contribuie la salvarea acestui dar prețios.
Astfel, luni, 9 iulie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, conștienți de faptul că sângele este vital în cazul unui bolnav și că existența acestuia face deseori diferența între viață și moarte, au fost la Centrul Județean de Transfuzie Giurgiu unde, printr-un gest umanitar, au donat sânge.
Prin acest gest polițiștii giurgiuveni au dovedit că sunt alături de cetățeni nu doar prin măsurile menite să le crească siguranța, ci și prin gesturi de suflet destinate să aducă un strop de bucurie, speranță și șansă la viață.
 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!