Actualitate

Politia judeteana informeaza

CERCETAT DUPĂ CE A SPART MONITORUL UNUI APARAT DE JOCURI MECANICE
Un tânăr, de 29 de ani, este cercetat de polițiști, după ce a spart monitorul unui aparat de jocuri mecanice, în urma unor lovituri cu pumnul, prejudiciul cauzat fiind de circa 2.500 de lei.
Marți, 10 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați  prin SNUAU 112, de către o femeie, de 44 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că la data de 10.07.2018, un tânăr a lovit cu pumnul un aparat de jocuri mecanice și a spart monitorul acestuia.
În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, a fost identificat un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, care a declarat că va achita prejudiciul cauzat, în valoare de circa 2.500 de lei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
TÂNĂR DE 21 DE ANI DEPISTAT CONDUCÂND UN AUTOTURISM SUB INFLUENȚA DROGURILOR
Polițiștii cercetează un tânăr, de 21 de ani, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive.
Marți, 10 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au depistat în trafic, pe Bulevardul Academician Miron Nicolescu, un tânăr, de 21 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.
Conducătorul auto a fost condus la spital unde, în urma analizelor preliminare, testul a ieșit pozitiv și i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
In cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.
A UITAT SĂ PLĂTEASCĂ ȘI S-A ALES CU DOSAR PENAL
Un bucureștean, este cercetat de polițiști, după ce a alimentat autoturismul cu carburant și a părăsit stația fără să achite contravaloarea acestuia.
Joi, 28 iunie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați, de angajații unei stații de alimentare cu carburanți din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat și-a alimentat autoturismul cu combustibil, în valoare de 386 lei și a părăsit incinta stației fără să achite contravaloarea acestuia.
În urma activităților specifice efectuate de polițiștii giurgiuveni, ieri, 10 iulie a.c., a fost identificat autorul, acesta fiind un bărbat, de 50 de ani, din municipiul București.
În cauză, polițiștii giurgiuveni au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!