Actualitate

Gheorghe Ştefan: "Respect deciziile luate de colegul meu!"

stefan pnl“Având în vedere că, în presa giurgiuveană au apărut  foarte multe articole legate de şedinţa comună a Biroului Politic Judeţean de ieri (nr 13 octombrie), aduc câteva precizări, lămuritoare aş spune eu, în legătură cu acele articole, dar şi cu situaţia de fapt.

Ştim cu toţii că, domnul Beianu a fost numit de curând copreşedinte al PNL Giurgiu. Ori este firesc ca un preşedinte interimar să îşi poată numi o echipă în Biroul Politic Judeţean, cu care să lucreze şi să îşi atingă obiectivele pe care le are trasate de conducerea partidului vis-a-vis de  alegerile din 2016.

Sigur, şedinţa Biroului Politic Judeţean de ieri a fost una comună. Au venit şi membrii PNL şi PDL pentru că noi avem în statut acele dispoziţii tranzitorii care funcţionează până în 2017, atunci când vom avea alegerile pentru un singur preşedinte. Noi puteam să nu participăm, însă din motive de transparenţă, de colegialitate am fost prezenţi la şedinţă , fără a vota sau a interveni în vreun fel.

Prin urmare, nu am nicio contribuţie în nominalizarea noilor membri ai Biroului Politic Judeţean, nici nu consider că ar fi fost firesc să mă amestec sau să intervin, în vreun fel, în decizia colegului meu, a copreşedintelui PNL, Dumitru Beianu, pentru nominalizarea sau pentru schimbarea unor membri ai BPJ.

Este, dacă vreţi, o dovadă de corectitudine, de colegialitate şi de respect faţă de colegii mei din fostul PNL şi faţă de colegii mei actuali din noul şi marele PNL. În consecinţă, consider că articolele apărute în presa giurgiuveană – autorii lor sunt liberi să spună ce vor , să scrie ce vor – nu a reflectat întocmai realitatea. Articole de genul “ PDL face, PDL…” nu îşi au rostul. Fraţilor, nu mai există niciun PDL! Există doar PNL! Ce este greu de înţeles! Unii ar trebui să priceapă acum că toate eforturile noastre sunt conjugate pentru obiectivul stabilit: câştigarea alegerilor din 2016. De aceea, respect deciziile pe care le ia colegul meu Dumitru Beianu. Consider că sunt corecte şi bune. Nu trebuie uitat că, de fapt, la anul, de rezultatele bune sau negative din alegeri, doar eu şi Dumitru Beianu vom fi răspunzători. Nimeni altcineva! În concluzie, trebuie să luăm cele mai bune hotărâri, în ce priveşte echipa!”, a conchis Gheorghe Ştefan, convins că PNL se află pe drumul cel bun. Mai mult, acesta a reiterat ideea potrivit căreia, dacă cineva chiar îşi doreşte să aducă PNL pe primul lor poate munci şi din postura de membru de partid, nu doar din cea de reprezentant al unui forul de conducere. Gheorghe Ştefan a subliniat că, la nivelul municipiului, se va realiza o cercetare sociologică pentru a se vedea care e liberalul bine plasat şi faţă de ceilalţi doritori ai funcţiei de primar de municipiu.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!