Politic

La PNL Giurgiu, se doreşte performanţă!

Siglă_nouă_PNLAnunțată și desfășurată statutar, ședința Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu a fost supervizată de reprezentantul zonal, Răducu Filipescu. Deoarece au existând voci care s-au antepronunțat, deja,  pe acest subiect, se impun precizări pertinente menite a prezenta situația de fapt și nu a mai lăsa loc de alte interpretări.

Fiindcă întotdeauna s-a făcut trimitere și la statutul de organizare și funcționare al PNL, măsurile adoptate în cadrul Biroului Politic Județean  de marți, 13 octombrie, se înscriu în cadrul prevederilor acestuia și au fost gândite în vederea  dinamizării și revigorării  întregii activități din perspectiva viitoarelor alegeri.

Astfel, aflat permanent în competiție, chiar și la nivel de membri, PNL Giurgiu urmărește performanța politică, iar pentru acest deziderat  sunt luate în calcul  folosirea tuturor posibilităților și variantelor. Inclusiv unele rocade la nivel decizional. Astfel, cei din eșalonul întâi pot face un pas înapoi, iar cei mai combatanți din combatanți, indiferent de vârstă sau parcursul lor politic, să urce o treaptă.

Așadar, hotărârea de marţi, contestată de o parte a media giurgiuveană, ce se bazează pe noi principii de evaluare, vine să aducă plus valoare, generată de competență și unitate.

N. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!