Actualitate

GIRAŢI DE CONDUCEREA LIBERALĂ, CANDIDAŢII LA PRIMARIE SUNT PRIVIŢI CU ÎNCREDERE

GaujaniDin dorinţa de a lua contact cu cât mai mulţi cetăţeni în vederea promovării candidaţilor  Partidului Naţional Liberal la primăriile locale şi a echipei de consilieri locali, precum şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, stafful  liberalilor giurgiuveni s-a aflat în prima duminică  în alte 3 localităţi din judeţ: Găujani, Vedea şi Slobozia.

gaujani 1Ajunsă la prima dintre aceste comune, echipa de campanie a PNL Giurgiu, însoţită  de zeci de tineri şi numeroşi membri marcanţi ai partidului a fost primită cu multă căldură şi interes de către localnici, prilej cu care s-au arătat extrem de mulţumiţi pentru faptul că, fostul primar, Lucica Moldoveanu va candida, din nou, la Primărie.

Cunoscută, aşadar de consătenii săi, Lucica Moldoveanu a primit asigurări că, atât domnia sa cât şi întreaga echipă de consilieri vor primi votul de încredere pentru din partea cetăţenilor pentru a le conduce destinele pentru următorii ani.

vedeaDupă Găujani, echipa de campanie a ajuns într-o altă comună, Vedea, acolo unde, tânărul candidat la Primărie, Marian Ţaga vrea să schimbe faţa comunei, însă pentru acest lucru are nevoie de susţinerea localnicilor pentru  a aplica o serie de programe şi proiecte menite a asigura dezvoltarea comunei. Şi cum aici cetăţenii au multe nemulţumiri, în special legate de infrastructură, candidatul PNL are soluţii şi, mai mult, se bazează atât pe motivaţia şi experienţa proprie, cât şi pe sprijinul şi susţinerea echipei liberale, care-i va fi alături pe durata întregului mandat.slobozia

Iar pentru că fiecare nou început trebuie girat de oameni cu notorietate, care au confirmat în funcţii de răspunde la nivel de administraţie, liderul PNL Giurgiu, Dumitru Beianu le-a recomandat localnicilor  să aleagă un primar tânăr, cu forţe proaspete, care pe lângă gestionarea banilor comunei să îndrăznească şi accesarea banilor europeni.

slobozia 1Alături de candidatul la Primăria Slobozia, Viorel Vărzaru,  echipa de campanie a PNL Giurgiu a ajuns şi în această localitate, care, datorită faptului că este aşezată foarte aproape de municipiul Giurgiu, locuitorii de aici doresc condiţii mult mai civilizate de trai.

Hotărât să schimbe lucrurile şi să aducă confortul la sat, iar localitatea să redevină una înfloritoare, aşa cum era altădată, Viorel Vărzaru  doreşte să schimbe totul după nevoile şi placul cetăţenilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!