La zi Social

GIURGIU: Ai o grădină frumoasă în faţa blocului? Înscrie-te în concurs!

DSCN2754Ceva ce nu s-a mai auzit. Giurgiuvenii pot participa la o competiţie inedită, organizată de tinerii liberali giurgiuveni, ce a debutat dâmbătă, 14 iunie. Despre ce este vorba?Într-o conferinţă de presă, din timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, şeful liberalilor din municipiu, Dumitru Beianu, anunţa că intenţionează, alături de colegii săi din TNL, să demareze un concurs pentru cele mai frumoase grădini din faţa blocurilor din municipiu.
Iată că, cei de la TNL au transformat ideea respectivă în realitate, iar la întâlnirea cu presa, vineri, 13 iunie, vicepreşedintele TNL, Sorin Dadiloveanu, a anunţat că a fost dat startul competiţiei. Astfel, până pe 2 iulie, giurgiuvenii interesaţi, harnici şi cu grădină frumos-amenajată în faţa blocului, îi pot căuta, telefonic, pe tinerii liberali care vor merge la faţa locului, vor fotografia grădina, iar, ulterior, din 2 iulie, vor posta toate fotografiile pe pagina lor de facebook.
Vor câştiga 10 dintre cele mai apreciate grădini, iar cei care s-au ocupat de acestea vor primi unelte de grădinărit, drept premii, cu o valoare totală de 5.000 de lei.
În plus, mai multe informaţii vor găsi giurgiuvenii nu doar pe pagina de facebook a TNL Giurgiu, ci vor găsi şi afişe, dar vor primi şi flyere de la tinerii liberali.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!