Actualitate

Giurgiu are cel mai bun primar din Regiunea Sud Muntenia

Primarul Lucian Iliescu a fost declarat cel mai bun primar de reşedinţă de judeţ din Regiunea Sud Muntenia. Distincţia i-a fost oferită vineri, 30 septembrie, în cadrul unei gale organizate de Revista Română de Administraţie Publică Locală. Decernarea premiilor a avut loc cu ocazia galei denumite „Administraţia publică locală la înălţime”, organizată în cadrul Forumului Administraţiei Publice, care a avut loc în perioada 27 septembrie-1 octombrie.În competiţie au fost înscrişi sute de primari de municipii, oraşe şi comune din întreaga ţară, evaluarea activităţii lor ţinând seama exclusiv de rezultatele obţinute în domenii dintre cele mai diverse, de la infrastructură la spaţii verzi, de la construcţia de locuinţe la facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi, cu mijloacele financiare avute la dispoziţie şi cele atrase din surse externe.

Au fost acordate premii pe regiuni de dezvoltare, şi câte un premiu naţional, la fiecare categorie de unitate administrativ-teritorială.

La aceeaşi categorie la care a fost premiat primarul Lucian Iliescu au mai primit distincţii Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoşani – pentru Regiunea Nord-Est, Aurel Simionescu, primar la Brăila – Regiunea Sud-Est, Florin Cârciumaru, primar de Târgu Jiu – pentru Regiunea Sud-Vest, Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei – pentru Regiunea Vest, Antal Arpad Andras, primar la Sfântu Gheorghe – pentru Regiunea Centru şi Cristian Constantin Poteraş, primarul sectorului 6 al Capitalei – pentru Bucureşti-Ilfov.

De remarcat faptul că primarul Lucian Iliescu a depăşit performanţele unor primari din oraşe mult mai mari, componente ale Regiunii Sud Muntenia, cum sunt Ploieştiul sau Târgovişte, ca să nu mai vorbim de Alexandria, Slobozia sau Călăraşi. În aceeaşi competiţie, primarul din Piteşti, Tudor Pendiuc, a obţinut premiul „Cel mai bun primar de municipiu reşedinţă de judeţ din România”, iar Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău, a cucerit marele trofeu, fiind declarat „Primarul anului”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!