Politic

Giurgiu, înainte de toate!

Nicolae Florian, candidatul PSD pe Colegiul I la Camera Deputaţilor, este convins că Giurgiul nu are nevoie doar de vorbe goale, de promisiuni o dată la patru ani.

Are nevoie în primul rând de oameni întreprinzători care să valorifice oportunităţile oferite de poziţia sa geo-strategică; servicii comerciale pentru transporturi terminale intermodale şi platforme logistice. Are nevoie de oameni care să ajute la diluarea dezindustrializării municipiului, ştiindu-se că fără atrageri de investiţii majore, în special în sectorul de producţie, comunitatea de afaceri trenează nedezvoltată.

Nu în ultimul rând, este de notorietate că Giurgiul are un potenţial turistic nevalorificat, la toate acestea adăugându-se şi rata de 1/3 salariaţi bugetari,  numărul crescut de şomeri, plus migraţia forţei de muncă.

Sunt probleme şi realităţi de care Nicolae Florian este perfect conştient, înainte de 9 decembrie, acesta angajându-se să atingă toate obiectivele de dezvoltare a municipiului alături de autorităţile municipale şi judeţene.

Nicolae Florian are capacitatea managerială să îndeplinească toate aceste deziderate general valabile pentru toţi cei aproximativ 300 de mii de cetăţeni giurgiuveni din judeţ.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!