Actualitate

Giurgiu/ Lansarea concursului de educație anticorupție prin teatru “Curat murdar, coane Fănică!”

ţÎn vederea educării tinerei generații în spiritul integrității, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, în baza protocoalelor de colaborare încheiate între cele trei instituții, lansează concursul de piese de teatru pe teme anticorupție, intitulat sugestiv “Curat murdar, coane Fănică!”.
La concurs pot să participe tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, care sunt invitați să redacteze scenariul unei piese de teatru scurt, într-un singur act, având ca scop promovarea unor mesaje anticorupție.
Autorii scenariilor pieselor de teatru care vor ocupa primele trei locuri, vor fi recompensați cu premii și vor primi un permis de acces gratuit, cu însoțitor, la spectacolele jucate la sediu de Teatrul “Tudor Vianu”.
Piesa desemnată câștigătoare a concursului va fi montată la Teatrul „Tudor Vianu”, cu elevii Școlii de teatru și va fi prezentată în premieră absolută la data de 26 noiembrie 2018.
Detalii cu privire la calendarul, organizarea și desfășurarea concursului se pot obține din Regulamentul de concurs, postat pe site-urile Consiliului Județean Giurgiu, Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu și Teatrului „Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu.
SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE GIURGIU

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!