Actualitate

Măsuri de ordine publică A.F.C ASTRA GIURGIU – F.CS.B.

 Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu , vor asigura Sâmbătă 21 iulie a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele A.F.C ASTRA GIURGIU – F.C.S.B.
Partida de fotbal va avea loc pe stadionul “Marin Anastasovici” din Municipiul Giurgiu,  începând cu ora  21.00.
Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și aporpiata locului de desfășurare a partidei pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte ,pe timpul șu după terminarea meciului.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului A.F.C Astra, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.
Din punct de vedere al desfăşurării competiţiei sportive, precizăm următoarele:

  • accesul în incinta arenei sportive se va face începând cu ora 19:30.
  • organizatorul a pus în vânzare cca. 3000 de bilete

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porților.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Pe această cale forțele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!