Actualitate

Giurgiu, ora 13.00: 13,71% prezenţă la vot

vot-referendum-2012Cei de la Biroul Electoral Judeţean au dat publicităţii ultimele date privind prezenţa la urne, iar judeţul nostru se situa, la ora 13.00, pe locul 19 pe ţară, cu un procent de 13,71%.
Linişte la urne, linişte şi pe lângă acestea. Până la ora 12.00, în judeţul Giurgiu nu se înregistrase niciun incident electoral grav. Oamenii legii anunţă, însă, că au fost 4 cazuri sesizate la ei, din comunele Prundu, Joiţa, Bulbucata şi Singureni. Într-unul, este vorba despre un giurgiuvean care nu a putut vota pentru că nu a mers la urne cu buletinul, ci cu cartea de alegător.
Într-un alt caz, cineva a sesizat faptul că ar fi fost încă afişate bannere electorale în apropierea unei secţii de votare, iar într-o altă localitate, s-a făcut reclamaţia că ar fi fost deschise buletinele de vot înainte de finalizarea procesului, însă în ambele cazuri, reclamaţiile nu s-au confirmat.
Un al patrulea şi ultim caz, este vorba despre o sesizare făcută de un bărbat care nu a fost lăsat să voteze, pentru că nu figura pe liste, însă, el figura în evidenţele medicale cu probleme psihice.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!