Politic

Grupul consilierilor locali PNL îşi propune să treacă la iniţierea unor proiecte de hotărâri în interesul giurgiuvenilor

dinuAu fost aleşi ca să reprezinte interesele giurgiuvenilor în Consiliul local şi îşi propun ca, în scurt timp, să treacă de la analiza şi aprobarea proiectelor de hotărâre ale Executivului la iniţierea propriilor proiecte de hotărâre. Este vorba despre grupul consilierilor locali PNL, iar declaraţia îi aparţine consilierului Ionel Dinu.

„Chiar dacă, uneori, am mai avut puncte de vedere diferite faţă de cele ale Executivului, am încercat să găsim mereu cea mai bună soluţie pentru a vota strict în interesul giurgiuvenilor”, afirmă consilierul local liberal Ionel Dinu. Dinu spune că grupul consilierilor PNL nu se va mai limita doar la analiza şi aprobarea proiectelor de hotărâre înaintate de Executiv, şi va trece la iniţierea propriilor proiecte de hotărâre.

Ionel Dinu este convins că proiectele ce vor fi iniţiate de grupul consilierilor liberali vor avea succes, pentru că acestea vor fi, mai întâi, dezbătute în organizaţia municipală a partidului, iar aceasta este acum condusă de un om cu multă experienţă în administraţia locală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!