Politic

Importanți lideri locali ai PSD Giurgiu au trecut la PNL

daniel burduleaFiliala PNL Giurgiu își întărește echipa prin cooptarea de noi membri, lideri importanți în comunele din județul Giurgiu.
Astfel, Organizația Teritorială PNL Giurgiu anunță înscrierea în Partidul Național Liberal a dlui Daniel Burdulea, fost vicepreședinte PSD Giurgiu.
Daniel Burdulea va fi urmat de mai mulți membri de bază din PSD Giurgiu, care vor face echipă cu majoritatea membrilor rămași devotați Partidului Național Liberal după plecarea lui Petre Nicolae.
În perioada imediat următoare Daniel Burdulea va prelua conducerea interimară a organizației locale a PNL Ulmi.
Daniel Burdulea a fost până în prezent vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Giurgiu, membru în Consiliul Național al PSD și președintele Organizației PSD Ulmi.

”Am ales să trec la PNL deoarece duminică, pe 11 mai, a fost dizolvată Organizația PSD Ulmi, al cărui președinte eram, fără nicio motivație și fără nicio explicație. Singurii care m-au contactat și au insistat să fac politică în continuare au fost cei de la PNL Giurgiu. Mi-au prezentat proiectul lor pentru comuna Ulmi și consider că acesta răspunde nevoilor locuitorilor comunei. Înțeleg poziția dlui Bădălău prin atragerea de primari, dar nu vreau să comentez nimic, nici despre primarul de la Ulmi și nici despre senatorul Bădălău. Am încredere în conducerea Organizației Județene PNL că va face tot ceea ce este omenește posibil pentru binele comunei Ulmi. Îmi doresc să aduc un rezultat bun pentru PNL la alegerile din 25 mai, cu toate că timpul este foarte scurt, însă adevăratul test va fi la alegerile locale din 2016 când îmi voi demonstra valoarea politică”, a declarat Daniel Burdulea.
Despre venirea lui Daniel Burdulea în rândul membrilor PNL, președintele PNL Giurgiu, Vasile Mustățea, a declarat: ”Ieri în Biroul Politic Județean am fost împuternicit să reorganizez toată activitatea Organizației PNL din comuna Ulmi și deja astăzi dl Burdulea a semnat adeziunea pentru înscrierea în PNL Giurgiu, iar în seara aceasta voi fi prezent în comuna Ulmi pentru a alege un alt birou politic al organizației PNL Ulmi.
Trecerea dlui Burdulea la PNL este un câstig pentru organizația noastră și îmi doresc să obținem cu ajutorul său un rezultat bun atât la europarlamentare cât mai ales la viitoarele alegerile locale.
În prima ședință a Biroului Politic Teritorial voi propune ca Daniel Burdulea să fie cooptat vicepreședinte al Organizației Teritoriale a PNL Giurgiu.”
În ultima săptămână un alt lider important al PSD s-a înscris în Partidul Național Liberal. Este vorba despre dl. Drăgan Ion, fost președinte al Organizației locale a PSD Mihăilești, ce a fost urmat de toți membrii PSD Mihăilești care s-au înscris și ei în PNL Giurgiu. Drăgan Ion a preluat conducerea Organizației PNL Mihăilești după plecarea lui Mihai Dobre și a fost  ales vicepreședinte al PNL Giurgiu.
Liderii filialei PNL Giurgiu salută trecerea lui Daniel Burdulea și a lui Drăgan Ion în rândul membrilor PNL considerând aceasta ca fiind un avantaj net pentru Partidul Național Liberal.
Oamenii care i-au urmat pe cei doi lideri locali provin din rîndurile PSD, fiind persoane care doresc să se implice mai mult în acțiuni care privesc comunitatea lor.
Comunicat de presă PNL Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!