Actualitate Anunțuri

GSP: Activitati de mentenanta la stâlpii metalici aparținând sistemului de iluminat public

Având în vedere faptul că stâlpii metalici aparținând sistemului de iluminat public, au început să prezinte uzură (în diferite stadii) la sistemul de prindere în sol și care este posibil să le afecteze structura de rezistență, pentru a evita producerea de accidente în care să fie implicați participanții la trafic (pietoni și autoturisme), Giurgiu Servicii Publice, în baza notei de comandă emisă de Primăria Giurgiu, au demarat ample activități de mentenanță .
Astfel, stâlpii din metal care sunt amplasați de-a lungul Șos. București (tronsonul Spital-Mircea cel Bătrân), Str. Portului, Str.Unirii, Bld.CFR (inclusiv Piața Gării), Str.Petre Ghelmez, Str. Gării, Piața Centrală, Piața 1848, str. Nicolae Droc Barcian și Parcurile: Alei, Tineretului, Tipografiei, Elevilor, Mihai Viteazul, vor trece printr-un amplu program de verificare, care implică:
Verificarea sistemului de prindere la sol (prezoane, piulițe, flanșe);
Îndepărtarea prin debitare a suprafețelor afectate de rugină și montarea prin sudură a unei flanșe noi;
Atașarea prin sudare de gusee (ramforsări metalice);
Îndepărtarea prin procedee mecanice (șlefuire) a ruginei și revopsirea acestora;
Acolo unde starea fizică a stâlpului nu suportă astfel de activități (tratamente mecanice), stâlpii vor fi schimbați cu alții noi.
Având în vedere faptul că vorbim de aprox. 600 de stâlpi metalici, preconizăm că această activitate se va întinde pe o perioadă mai lungă de timp(estimăm să finalizăm până pe data 15.08.2023), motiv pentru care vă rugăm ca acolo unde vă întâlniți cu echipele noastre să respectați indicatoarele care delimitează zona de lucru dar și indicațiile oamenilor din teren.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a reduce timpul de intervenție și totodată să remediem în timp rezonabil defecțiunile apărute.
Cu stimă,
Director General,
Ing. Răcaru Adrian Ovidiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!