Actualitate

Guvernul Dacian Cioloş a alocat 3,5 milioane de lei pentru încălzirea municipiului Giurgiu

beianu-7-dec„În această săptămână, Guvernul Dacian Cioloş a alocat 3,5 milioane de lei pentru încălzirea municipiului Giurgiu,  un demers de salutat de toată lumea, inlcusiv de toţi reprezentanţii partidelor politice giurgiuvene şi, evident, de toţi cei ce beneficiază de sistemul centralizat sau sunt interesaţi de bunul mers al lucrurilor în oraşul nostru.

Este un exemplu, dacă vreţi, în primul rând, pentru adversarii noştri de la PSD care au anunţat, de câte ori au avut ocazia, şi de multe ori forţând lucrurile, construind minicuni decât realitate, că nu există interes pentru problemele judeţului Giurgiu. Uite că lucrurile nu stau aşa. Mai degrabă colegii din PSD ar fi trebuit să ne spună de ce Guvernul Ponta nu a alocat niciun leu pe OG 28 municipiului Giurgiu!

Mi-aş fi dorit ca Guvernul Cioloş să aibă, la această oră,  o perioadă mai lungă de activitate pentru că sunt convins de un lucru: implicarea Guvernului Cioloş în problemele municipiului şi judeţului ar fi fost acum vizibilă. Ar fi făcut parte dintr-o listă care, la rându-i, să reprezinte un element de convingere suplimentară că premierului Cioloş îi pasă cu adebrat de Giurgiu, îi pasă de România”, a declarat candidatul PNL Giurgiu perntru Senat, Dumitru Beianu.

Candidatul PNL la Senat, Dumitru Beianu, şi-a exprimar convingerea că „viitorul guvern Dacian Cioloş va aloca sume tot mai mari pentru rezolvarea multora dintre lucrările de investiţii necesare, care să rezolve astfel probleme arzătoare, ce sunt nerezolvate de ani şi ani de zile şi pe care le-am dori finalizate într-un fel sau altul”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!